Extra koopzondag! Op 29 april is onze winkel open van 12 - 17 uur Meer info

Lifehammer Noodhamer glow in the dark

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Lifehammer Noodhamer glow in the dark

Zorg voor meer veiligheid in de auto met de noodhamer glow in the dark van Lifehammer. Deze noodhamer heeft twee geharde punten die het mogelijk maken uw ruiten in te slaan in geval van nood. Ook heeft de noodhamer een ingebouwd solingenmes voor het doorsnijden van de autogordels. Door de fluorescerende werking is de noodhamer goed vindbaar in het donker. Dankzij de houder kunt u de noodhamer in de auto plaatsen zodat deze altijd binnen handbereik is.

Specificaties: Lifehammer Noodhamer glow in the dark

  • Naam: Noodhamer glow in the dark
  • PLU: 1167355
  • Merk: Lifehammer
  • Inclusief: Solingenmes
  • Kleur: Oranje
  • Bijzonderheden: Glow in the dark

Recensie: Lifehammer Noodhamer glow in the dark

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief