Lenz RC1200 Lithium Pack

Niet op voorraad
229,95
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Lenz RC1200 Lithium Pack

Het Lenz RC1200 Lithium Pack is universeel te gebruiken op alle modellen verwarmde sokken van Lenz. Bij de accupacks wordt een afstandsbediening meegeleverd. Deze accupacks zijn eenvoudig aan de Heat Sock 1.0 en Heat Sock 3.0 te bevestigen, zodat de voeten verwarmd kunnen worden.

Regelbare temperatuur

Met de RC1200 Lithium Pack kan de temperatuur met een afstandsbediening worden geregeld. De verwarming kan worden ingesteld op 42°C, 52°C en 60°C. Zo kan de warmtestand van de sokken worden afgesteld, afhankelijk van de temperatuur.

Langdurige warmteontwikkeling

De accupacks zorgen voor een langdurige warmteontwikkeling. De batterijen gaan na volledig opladen tot wel 14 uur mee. Bij de Lithium Pack batterijen wordt een universele lader meegeleverd. Daarmee zijn de batterijen snel weer op te laden.

Eenvoudige en stabiele bevestiging

De batterijen kunnen met drukknoppen stevig op de sokken geklikt worden. Door de rand van de sok daarna om te slaan blijven de RC1200 Lithium Packs goed op de plaats, ook bij buitensportactiviteiten.


Specificaties: Lenz RC1200 Lithium Pack

  • Naam: RC1200 Lithium Pack
  • PLU: 1192665
  • Merk: Lenz
  • Oplaadbaar: Ja
  • Geschikt voor: Lenz Heat Sock 1.0 verwarmde sokken
    Lenz Heat Sock 3.0 verwarmde sokken
  • Inclusief: Afstandsbediening en universele lader

Recensie: Lenz RC1200 Lithium Pack

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief