Lenz 1200 Lithium Pack

Schrijf een review

Niet op voorraad
169,95
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Lenz 1200 Lithium Pack

De Lenz 1200 Lithium Pack zijn batterijen die universeel gebruikt kunnen worden op alle modellen verwarmde sokken van Lenz. Zo worden uw voeten lekker warm met de Heat Sock 1.0 en Heat Sock 3.0 van Lenz.

Nooit meer koude voeten

Met de Heat Sock verwarmde sokken hoeft u nooit meer koude voeten te hebben. De sokken zorgen voor een aangename temperatuur in schoenen of laarzen. Ideaal voor personen die vaak last hebben van koude voeten of bij extreme weersomstandigheden. De 1200 Lithium Pack batterijen kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan de verwarmde sokken. Daarmee is de temperatuur te regelen in drie standen. Zo kan er gevarieerd worden tussen 42°C, 52°C en 60°C. De batterijen gaan tot 14 uur mee.

Eenvoudig te bevestigen

De Lithium accupacks zijn eenvoudig met drukknoppen aan de sokken te bevestigen. Door de rand om te slaan, blijven de accupacks stevig en stabiel op de plaats.

Korte laadtijd

Bij de accupacks wordt een universele lader meegeleverd. Met deze lader kunnen de batterijen in korte tijd weer worden opgeladen.

Specificaties: Lenz 1200 Lithium Pack

  • Naam: 1200 Lithium Pack
  • PLU: 1192664
  • Merk: Lenz
  • Oplaadbaar: Ja
  • Geschikt voor: Lenz Heat Sock 1.0 verwarmde sokken
    Lenz Heaty Sock 3.0 verwarmde sokken
  • Inclusief: Universele lader

Recensie: Lenz 1200 Lithium Pack

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief