Leki Wanderfreund wandelstokken

Schrijf een review

Binnenkort leverbaar
41,95
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Leki Wanderfreund wandelstokken

De Leki Wanderfreund wandelstokken geven u de ondersteuning die u nodig heeft om soepel te kunnen lopen, zelfs op oneffen terrein. De wandelstokken zijn gemaakt van een hoogwaardig lichtgewicht aluminium, waardoor u optimale steun ondervindt tijdens het wandelen.

Ergonomische Wanderfreund wandelstokken

De Leki Wanderfreund is ergonomisch ontworpen om u zo veel mogelijk comfort te brengen. De ergonomische ErgoMed grip is op verschillende manieren vast te pakken; de palm van je hand aan de bovenkant, onderkant of zijkant. De ergonomische grip is zo ontworpen dat deze geschikt is voor zowel links- als rechtshandigen. Verder is de grip hol van binnen, waardoor de wandelstok lekker licht aanvoelt.

Veilig verstellen

De Leki Wanderfreund wandelstokken beschikken over het veilige Super Lock Systeem (SLS). Dit systeem maakt het veilig verstellen van de stok mogelijk en heeft een neerwaartse houdkracht van 140 kg per stok. De stok is verstelbaar van 58 t/m 120 cm.

Specificaties: Leki Wanderfreund wandelstokken

  • Naam: Wanderfreund wandelstokken
  • PLU: 1125802
  • Merk: Leki
  • Kleur: Zwart/goud
  • Afmeting : Verstelbaar: 58 t/m 120 cm
  • Diameter: Ø 18/16/14 mm
  • Gewicht: ± 234 gr per stuk
  • Materiaal: Aluminium HTS 6.5
  • Prijs per: Stuk

Recensie: Leki Wanderfreund wandelstokken

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief