Leki Trail Antishock wandelstokken

Schrijf een review

Niet op voorraad
74,95
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Leki Trail Antishock wandelstokken

De Leki Trail Antishock wandelstokken zijn enorm comfortabel en perfect hanteerbaar. Deze wandelstok is ideaal voor beginners, maar ook voor de gevorderde wandelaar. De Trail Antishock wandelstokken zijn gemaakt van Aluminium HTS en zijn super stabiel, robuust en duurzaam.

De beste technologieën van Leki in één wandelstok

De Trail Antishock wandelstokken zijn voorzien van de beste technologieën van Leki. De stok is uitgerust met het Super Lock Systeem(SLS), wat ervoor zorgt dat de stok gemakkelijk en snel verstelbaar is. Ook voorkomt dit SLS systeem dat de stokken inschuiven wanneer u op de wandelstokken leunt. Dit verstelsysteem is enorm krachtig; het heeft een neerwaartse houdkracht van 140 kg per stok.

Veiligheid voorop met de Leki technologieën

Het Soft Antishock Lite systeem (SAS-L) in deze Trail Antishock wandelstokken zorgt voor optimale vering. Hierdoor neemt de druk op de gewrichten, spieren en banden af. Daarnaast hebben de wandelstokken een Lock Security Strap; een lus die automatisch losschiet wanneer u zou vallen. Deze technologieën komen allemaal ten goede aan uw veiligheid!


Specificaties: Leki Trail Antishock wandelstokken

  • Naam: Trail Antishock wandelstokken
  • PLU: 1188980
  • Merk: Leki
  • Kleur: Zwart/wit
  • Afmeting : Verstelbaar: 69 t/m 145 cm
  • Diameter: Ø 18/16/14 mm
  • Gewicht: ± 576 gr per paar
  • Materiaal: Aluminium HTS 6.0
  • Prijs per: Paar

Recensie: Leki Trail Antishock wandelstokken

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief