Extra koopzondag! Op 29 april is onze winkel open van 12 - 17 uur Meer info

Lalizas Automatische bilge pomp

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Lalizas Automatische bilge pomp

Deze automatische bilge pomp van Lalizas heeft een ingebouwde testknop. Dankzij de testknop kunt u op elk gewenst moment kijken of de lenspomp optimaal werkt. Dit is een automatische pomp die in werking treed op het moment dat het water in het ruim stijgt. Hierdoor blijft de pomp werken ook als er op dat moment niemand aan boord is. De bilge pomp heeft een capaciteit van 600 gph / 2270 lpu

Eenvoudige montage en vervanging

De bilge pomp is eenvoudig te monteren vanwege de los te klikken basis. Een groot voordeel daarbij is dat de pomp eenvoudig te vervangen is zonder deze opnieuw te hoeven monteren. Een vergelijkbaar model kan simpelweg op de basis worden geklikt.

Specificaties: Lalizas Automatische bilge pomp

  • Naam: Automatische bilge pomp
  • PLU: 1154016
  • Merk: Lalizas
  • Liters per minuut: 38 lpm
  • Afmetingen: 90 x 145 x 82 mm (l x b x d)
  • Materiaal: A.B.S. plastic

Recensie: Lalizas Automatische bilge pomp

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief