Kripsol Aardingset zwembad

Niet op voorraad

69,95

59,99

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Kripsol Aardingset zwembad

Deze aardingset voor 50mm leidingwerk voorkomt roestvorming en afzetting op metalen delen in uw zwembad. Ideaal voor zwembaden met een zout-elektrolyse installatie.

Werking

De aardingset wordt om de waterleiding van uw zwembad bevestigd, zodat het water in contact komt met de aardepen. Vervolgens wordt de aardepen door middel van een koperdraad naar de grond geleid. De onvermijdelijke roestvorming die bij zout-elektrolyse optreedt, wordt nu naar de aardepen getrokken. Hierdoor blijven de overige metalen delen in het zwembad onaangetast.

Specificaties: Kripsol Aardingset zwembad

  • Naam: Aardingset zwembad
  • PLU: 1081514
  • Merk: Kripsol
  • Materiaal: Kunststof en metaal
  • Inclusief: Aardepen
  • Geschikt voor: 50mm leidingen

Recensie: Kripsol Aardingset zwembad

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief