2e pinksterdag 21 mei zijn wij open van 10 - 17 uur!Meer info

König Rookmelder

Niet op voorraad
Vanaf:

9,99

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: König Rookmelder

Dankzij de rookmelder van König wordt rook direct gedetecteerd en gaat het alarm af. De sirene overschrijdt 85 dB en zorgt ervoor dat u zelfs midden in de nacht wakker wordt van het geluid. Het alarm is uitgerust met een batterij-indicator en een testknop voor periodieke testdoeleinden. De levenscyclus van de sensor is 10 jaar. Bij de long-life versie is de 9 V-lithiumbatterij maximaal 10 jaar geldig.

Specificaties: König Rookmelder

  • Naam: Rookmelder
  • PLU: 1178435C
  • Merk: König
  • Reageert op: Rook
  • Voeding: 9 V-batterij
    9 V-lithiumbatterij
  • Kleur: Wit
  • Versie: Long-life Standaard

Recensie: König Rookmelder

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief