ZONDAG 9 JULI: EXTRA KOOPZONDAG BIJ DE WIT! Info

König Koolmonoxide detector

Niet op voorraad
44,99
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: König Koolmonoxide detector

Deze koolmonoxide meter van König detecteert CO-gas. Hiermee verhoogt u de veiligheid in uw huis of op de camping. Als de detector het dodelijke en geurloze CO-gas meet dan gaat het alarm direct af. Het alarm is luider dan 85 dB, zodat u ook midden in de nacht gewekt wordt als het alarm afgaat. Voorzien van de betrouwbare Figaro-sensor die een levensduur heeft van ca. 5 jaar. De testknop geeft u de mogelijkheid om de detector periodiek te checken om uzelf ervan te verzekeren dat de melder goed werkt. Belangrijk is dat u de koolmonoxide detector bewaart in een omgeving tussen de 0°C en 40°C, omdat het product uiterst gevoelige componenten bevat.

Specificaties: König Koolmonoxide detector

  • Naam: Koolmonoxide detector
  • PLU: 1242010
  • Merk: König
  • Reageert op: CO-gas
  • Voeding: 3x AA batterijen
  • Volume: 85 dB
  • Kleur: Wit
  • Bijzonderheden: EN50291 gecertificeerd

Recensie: König Koolmonoxide detector

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief