Kom op 23 en 24 juni naar onze Zomervoordeeldagen!

14-06-2018

Het weekend van 23 en 24 juni staat bij De Wit Schijndel in het teken van de Zomervoordeeldagen. Kom naar onze winkel voor kampeerartikelen, tuinmeubelen, barbecues, zwembaden en alles wat u nodig heeft op het gebied van sport en mode en profiteer van onze scherpe prijzen! Voor nog meer gezelligheid in dit zomerse weekend hebben wij een boordevol programma voor u met barbecue- en vouwwagendemonstraties, lekker eten en drinken en live muziek.

Tips van de Campingaz experts

Op zaterdag 23 juni kunt u bij De Wit Schijndel terecht voor een barbecuedemonstratie van Campingaz. De specialisten van Campingaz voorzien u van barbecuetips en zorgen natuurlijk ook dat u vast wat lekkers kunt proeven. De gehele dag staat er een opblaasbare stormbaan waarop de kinderen zich kunnen uitleven. Daarna kunnen zij weer lekker tot rust komen met een ijsje van het Snack Paviljoen Le Blanc of poffertjes van de poffertjeskraam.

Weber barbecueliefhebbers opgelet!

Zondag 24 juni is er bij ons een extra koopzondag van 12:00 tot 17:00 uur. Op de afdeling barbecues kunt u terecht voor een Weber demonstratie, waar u uitleg krijgt over wat er allemaal mogelijk is op de verschillende modellen van dit populaire barbecuemerk. Bij de vouwwagens staan de experts van het innovatieve Campooz voor u klaar om de mogelijkheden te laten zien van de Fat Freddy, Lazy Jack en Lola vouwwagens. Uiteraard is er op het buitenterrein ook volop bedrijvigheid met de stormbaan en de poffertjeskraam. Gitaarclub Ancora zorgt deze koopzondag voor de muzikale omlijsting.


De Zomervoordeeldagen bij De Wit Schijndel zijn het ideale moment om nog eens lekker rond te kijken in onze winkel en op zoek te gaan naar alles wat u deze zomer nodig heeft op het gebied van kamperen, tuin en sport!

Nieuwsbrief