Klean Kanteen Dubbelwandige Classic drinkfles

Niet op voorraad
Vanaf:

41,99

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Klean Kanteen Dubbelwandige Classic drinkfles

De Klean Kanteen dubbelwandige Classic drinkfles houdt uw drinken wel tot 12 uur warm en tot maar liefst 24 uur koud. Als u de dop van de fles afhaalt, kunt u deze eenvoudig vullen door de ruime opening. Als de dop op de fles zit, kan er geen water meer lekken. Hierdoor kunt u de fles gewoon tussen uw andere bagage bewaren.

Specificaties: Klean Kanteen Dubbelwandige Classic drinkfles

 • Naam: Dubbelwandige Classic drinkfles
 • PLU: 1242371C
 • Merk: Klean Kanteen
 • Afmetingen: 0,96 liter: 275,1 x 91,4 mm (h x b)
  1,9 liter: 319,5 x 119,4 mm (h x b)
 • Materiaal: Roestvast staal
 • Geschikt voor vaatwasser: Ja
 • Kleur: Zilver
 • Gewicht: 0,96 liter: ± 422,3 gram
  1,9 liter: ± 762,3 gram
 • Maat: 0,96 liter 1,9 liter

Recensie: Klean Kanteen Dubbelwandige Classic drinkfles

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief