Kipor Sinemaster IG2600 generator

(4)
Binnenkort leverbaar

759,00

719,00

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Kipor Sinemaster IG2600 generator

De IG2600 generator van Kipor levert een zuivere sinusspanning en een maximaal vermogen van 2600 Watt. De 230 volt uitgangsspanning is geschikt voor computers en andere gevoelige apparaten.
Dit aggregaat is compact, licht en stil.

Kipor produceert generators van een uitstekende kwaliteit. Deze serie digitale aggregaten zijn slim, betrouwbaar, minder belastend voor het milieu en leveren een hoge kwaliteit uitgangsspanning.
De digitale generators van Kipor hebben een aantal kenmerkende eigenschappen:

Automatische toerentalregeling
Het unieke Smart Throttle systeem zorgt voor een lager brandstofverbruik en minder geluid van de motor. Het stemt het toerental van de motor automatisch af op de gevraagde lading.
De Kipor aggregaten halen met 20 tot 40% minder brandstof een langere looptijd dan traditionele generatoren.

Zuivere sinusstroom
Door de inverter technologie worden spanning en frequentie nauwkeurig geregeld. De Kipor Sinemaster generatoren leveren stroom met een zuivere sinus. Vrijwel alle apparaten kunnen worden aangesloten, zelfs gevoelige apparaten en gereedschappen die worden aangestuurd door een microprocessor.

Beveiligd tegen overbelasting
De Kipor generators zijn perfect beveiligd tegen overbelasting en een te laag oliepeil.

Unieke constructie
De gepatenteerde luchtinlaat, het slimme managementsysteem voor het toerental, de geluidsdempende constructie en de inverter technologie zorgen voor een eersteklas apparaat voor draagbare stroom.

Lichtgewicht en draagbaar
De dynamo is direct op de motor aangesloten waardoor het traditionele vliegwiel is verdwenen. Dit resulteert in 50% lager gewicht en kleinere afmetingen van de generator.

Stil
Twee lagen geluiddemping zorgen voor een geluidsreductie van 10 tot 15 decibel in vergelijking met traditionele aggregaten.

Milieuvriendelijk
De Kipor digitale generator is één van de meest milieuvriendelijke aggregaat verkrijgbaar. Het zeer efficiënte verbrandingssysteem zorgt voor een bijzonder lage uitstoot.

Benzine 95 E10 vanaf 2017 in België

Vanaf 2017 zal in België euro 95/super 95 benzine vervangen worden door het schonere benzine 95 E10. Dit in verband met het terug dringen van de uitstoot van schadelijke stoffen. Voor dit apparaat kan de benzine 95 E10 gewoon gebruikt worden, maar het is nog beter voor de motor om benzine 98 te gebruiken. Ook al staat benzine 95 voorschreven in de handleiding.

Specificaties: Kipor Sinemaster IG2600 generator

 • Naam: Sinemaster IG2600 generator
 • PLU: 1165318
 • Merk: Kipor
 • Brandstof: Benzine
 • Uitgangsspanning: 230 volt
 • Frequentie: 50 Hz
 • Maximaal vermogen: 2,6 kVA (2600 Watt)
 • Continu vermogen: 2,3 kVA (2300 Watt)
 • Spanningsregeling: Inverter
 • Stroomsterkte maximaal: 10 Ampère
 • Bescherming: IP 23
 • Gelijkstroomuitgang: 12 Volt
  8,3 Ampère laadstroom
 • Contactdoos 230 V: 2x veiligheidscontactdoos
 • Contactdoos 3-fase: Nee
 • Type 4-taktmotor: KG161
 • Maximaal motorvermogen: 3,3 kW / 4,49 PK
 • Tankinhoud: 4,6 liter
 • Bedrijfsduur per tankvulling: 5 uur
 • Geluidsniveau op 7 meter: 58 - 65 dB
 • Afmetingen: 570 x 310 x 450 mm (lxbxh)
 • Gewicht: 26 kg
 • Uitrusting: Controlelampje olieniveau en overbelasting
 • Garantie: 2 jaar

4 Recensies voor: Kipor Sinemaster IG2600 generator

 • Heel goed in gebruik
  Willockx , 21-03-2018
  Maakt weinig lawaai en is zuinig voor mijn vrouw is hij wel wat zwaar
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Prima eerste indruk
  Alex, 17-01-2018
  In tegenstelling tot wat Karin stelt kan ik alleen maar zeggen dat het geluid alleszins meevalt evenals het gewicht. Gewicht (evenals het geluid) wordt op voorhand aangegeven dus kan je moeilijk stellen dat die veel te zwaar is. Maar wellicht voor een vrouw wat onhandig om te tillen, zeker vergeleken met het materiaal in de keuken.
  Heb hem pas een week maar vooralsnog zeer tevreden over deze aankoop.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Veel lawaai en erg zwaar.
  Karin, 01-06-2017
  Apparaat is niet te tillen en maakte veel te veel lawaai.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Kipor IG2600 - betaalbare en betrouwbare mobiele netspanning
  Willie C, 02-05-2017
  Heb al enkele jaren de Kipor IG2600 en ben uiterst tevreden met de geleverde capaciteit. Een keurige zuivere sinus welke goed is voor computer, telefoonladers, Senseo-apparaat ed.
  Met de "smart-trottle" oftewel een knopje op de voorzijde kan men de generator met een lager toerental laten draaien en daarmee ruim 11 uur lang stroom opwekken wanneer men niet meer vraagt als 1000 Watt. Wil men meer dan schakelt de generator automatisch bij.
  Gebruik zowel voor camping als klus-werkzaamheden.
  Om de generator te beschermen heb ik een automatische zekering van 10 Ampère in een appart kastje bij gebouwd zodat de generator bij overbelasting en/of kortsluiting extra beschermd is.

  Hoewel het handboekje aangeeft dat er 15W40 motorolie gebruikt dient te worden heb ik gekozen voor een synthetische 10W40. De voordelen zouden minder motorslijtage zijn en een gunstiger brandstofverbruik. Het verschil is dat 10W40 iets dunner is als de 15W40 maar bij koude weersomstandigheden een betere smering heeft.

  De kipor is een echte aanrader en een fantastisch alternatief voor de (peper)dure Honda inverter generator.

  De motor is nagenoeg onderhoudsvrij en een tip voor de start bij een warme motor; altijd de zogeheten chokestand inschakelen en snel weer terugduwen zodra de motor start.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief