Comet Vlotter

(1)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Comet Vlotter

Geen zin meer in het constant bijvullen van uw watervoorraad of het gesjouw met jerrycans? Met de Killian vlotter sluit u de watertank of jerrycan direct aan op het waterleidingnet. Zakt het waterniveau dan opent het ventiel zichzelf en vult de watervoorraad automatisch weer bij.

Volledig automatisch
De vlotter schakelt de watertoevoer van het leidingnet automatisch uit als het door u ingestelde niveau in de watertank is bereikt. Zakt het niveau in de tank dan opent de vlotter zich en vult het water weer aan tot het ingestelde waterpeil.

Rechtstreeks op de waterleiding of kraan
De Comet vlotter is geschikt voor directe aansluiting op het waterleidingnetwerk met een maximale druk tot 6 bar. Aansluiten kan eenvoudig met een gewapende waterslang op de bijgeleverde slangtule.

Snel en eenvoudig zelf te monteren
Uitgerust met een haakse slangpilaar die aan de buitenzijde van de tank op een 3/8” schroefdraad wordt gedraaid. Het niveau van het waterpeil is eenvoudig af te stellen op de vlotter. De afstelknop blijft boven het waterpeil en kan dus naderhand nog eenvoudig worden aangepast.

Universeel
Het vlotter ventiel is universeel toepasbaar op vrijwel elke watertank en jerrycan.
De wanddikte van de jerrycan of watertank mag maximaal 2 cm zijn. In de tank dient een gat van Ø 15 mm gemaakt te worden waar de vlotter doorgestoken kan worden.

Veilig voor drinkwater
Het materiaal van de Killian vlotter is geschikt voor het gebruik in drinkwater en kan ook gebruikt worden voor landbouw-, laboratorium- en industriële toepassingen.

Specificaties: Comet Vlotter

 • Naam: Vlotter
 • PLU: 1059246
 • Merk: Comet
 • Geschikt voor: Jerrycans en watertanks
 • Aansluiting: 90° slangpilaar
 • Exclusief: Watertank of jerrycan
 • Kleur: Kan afwijken van getoonde afbeelding
 • Materiaal: Kunststof
 • Let op: Maximaal 6 bar waterdruk

Recensie: Comet Vlotter

 • iedeaal voor mensen met rugklachten
  W. van apoppel, 17-05-2015
  Ik gebruik deze vlotteraansluiting al jaren, heb deze toen bij een klein loodgietersbedrijfje aangeschaft.
  De montage is zeer simpel, verder nog een slangpilaar aan de kraanzijde van de camping, ca. 10m slang en twee slangpilaren en sluit maar aan. Een kind kan de was doen.
  Wim van Poppel
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief