Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Comet Mobiele 12 volt doucheset in koffer

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Comet Mobiele 12 volt doucheset in koffer

De mobiele douche van Comet is geschikt voor elke watertank en jerrycan met een DIN 96 opening. De doucheset is compleet met 12 volt dompelpomp, sigarettenaanstekerplug, spiraalslang en douchekop. Alles netjes opgeborgen in een handig koffertje.

Eenvoudige bediening
Het draagbare douchesysteem is zeer eenvoudig te bedienen. Plaats de pomp in de jerrycan of watertank, steek de stekker in het 12 volt stopcontact en de pomp werkt. Als de knop op de sproeikop wordt ingedrukt vloeit het water zolang u de knop ingedrukt houdt. Voor een doorlopende waterstroom kan de hevel naar boven worden gezet.

Universeel
Deze buitendouche is te gebruiken bij elke watertank of jerrycan met een DIN 96 opening.

Compact
De slang is in opgerolde toestand slechts 25 cm lang maar kan uitgetrokken worden tot maar liefst 2 meter.
De dompelpomp levert 12 liter per minuut met een druk van 0,6 bar. De 12 volt pomp verbruikt 18 tot 24 watt ( 1,5 - 2 ampère ). Het spiraalsnoer met sigarettenaanstekerplug kan tot 4 meter uitgetrokken worden.
Het hele systeem neemt zeer weinig ruimte in beslag en wordt opgeborgen in een handig, standaard meegeleverde, koffer.

Let op:
De pomp begint onmiddellijk te lopen als de stekker in sigarettenaansteker wordt gestoken. Zorg er voor dat de pomp nooit droogloopt! Verbreek het contact direct na gebruik.
Bescherm het douchesysteem tegen vorst.

Specificaties: Comet Mobiele 12 volt doucheset in koffer

 • Naam: Mobiele 12 volt doucheset in koffer
 • PLU: 1060746
 • Merk: Comet
 • Geschikt voor: Jerrycans en watertanks met DIN 96 schroefdraad
 • Aansluiting: 12 volt
  18 tot 24 watt
  1,5 - 2 ampère
 • Inclusief: 12 volt dompelpomp, DIN 96 schroefdop, 2 meter spiraalslang met sproeikop, 4 meter aansluitsnoer met aanstekerplug en opbergkoffer
 • Exclusief: Watertank of jerrycan
 • Kleur: Kan afwijken van getoonde afbeelding
 • Materiaal: Kunststof
 • Let op: Zorg er voor dat de pomp nooit droogloopt!
  Bescherm het douchesysteem tegen vorst.

Recensie: Comet Mobiele 12 volt doucheset in koffer

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief