Kettler Vloermat

Alleen in Schijndel
Vanaf:

39,95

Dit artikel is alleen verkrijgbaar in de winkel in Schijndel

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Kettler Vloermat

Deze vloermat van Kettler is verkrijgbaar in twee maten en gemaakt van rubber. De fitness mat zorgt voor geluidsdemping bij het gebruik van de fitnessapparaten en biedt bescherming aan de vloer.

De kleine mat is geschikt voor hometrainers en speedbike's en de grotere mat is geschikt voor crosstrainers en krachtstations.

Specificaties: Kettler Vloermat

  • Naam: Vloermat
  • PLU: 1121147C
  • Merk: Kettler
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting : Klein: 140 x 80 cm (l x b)
    Groot: 220 x 110 cm (l x b)
  • Materiaal: Rubber
  • Maat: 140 x 80 cm 220 x 110 cm

Recensie: Kettler Vloermat

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief