Kettler Match 3.0 Indoor tafeltennistafel

Schrijf een review

Binnenkort leverbaar

289,00

219,99

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Kettler Match 3.0 Indoor tafeltennistafel

Deze Kettler Match 3.0 Indoor tafeltennistafel brengt het hele gezin speelplezier. Het net is vast geïnstalleerd op het blad en kan strakker of losser gespannen worden. Deze indoor tafeltennistafel is sterk en stevig, en heeft een 16 mm spaanplaat. Het profielframe van de constructie is 17 mm dik en vormt de stevige basis van deze tafeltennis tafel. U kunt deze tafeltennistafel gemakkelijk verzetten dankzij de 4 zwenkwielen.

Solo-training

Door één kant van deze Kettler Match 3.0 Indoor tafeltennis tafel in te klappen kunt u ook gemakkelijk in uw eentje spelen. Deze Kettler Match 3.0 Indoor tafeltennistafel is een zeer stabiele tafeltennistafel die vanwege de goede prijs/kwaliteit voor veel mensen toegankelijk is. Geschikt voor gebruik binnenshuis.

Specificaties: Kettler Match 3.0 Indoor tafeltennistafel

 • Naam: Match 3.0 Indoor tafeltennistafel
 • PLU: 1156373
 • Merk: Kettler
 • Afmetingen: Wedstrijdformaat: 274 x 152,5 x 76 cm
 • Afmetingen ingeklapt: 62 x 183 x 171 cm
 • Materiaal blad: Spaanplaat, dikte 22 mm
 • Net: Vast geïnstalleerd, spanvoorziening
 • Transportwielen: 4 zwenkwielen, diameter Ø 12
 • Kleur blad: Blauw
 • Bijzonderheden: Let op! Moet zelf in elkaar gezet worden. Neem aub contact met ons op als u wilt dat wij de tafeltennistafel monteren.
  Play-back-opstelling
 • Inclusief: Bal- en batjeshouder

Recensie: Kettler Match 3.0 Indoor tafeltennistafel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief