Karakter Uitgevers Rook! kookboek

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen, m.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Karakter Uitgevers Rook! kookboek

Het Rook! kookboek is helemaal gericht op het roken van producten tijdens een barbecue. Het boek staat boordevol gerookte vlees-, vis- en groenterecepten. Barbecue specialist Raichlen gaat onder andere in op het verschil tussen warm- en koud roken van producten. Daarnaast worden technieken besproken waardoor u kunt variëren met verschillende rooksmaken. Naast de specifieke barbecueproducten wordt ook besproken hoe u bijproducten zoals mayonaise, boter en cheesecake kunt roken.

Specificaties: Karakter Uitgevers Rook! kookboek

  • Naam: Rook! kookboek
  • PLU: 1244070
  • Merk: Karakter Uitgevers
  • Auteur: Steven Raichlen
  • Uitvoering: Hardcover
  • ISBN: 9789045209371

Recensie: Karakter Uitgevers Rook! kookboek

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief