Kampa Fiesta Air Pro 280 reistent

Op voorraad

974,99

944,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen, m.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Kampa Fiesta Air Pro 280 reistent

De Kampa Fiesta Air Pro 280 voortent is voorzien van de handige Airframe technologie. Door het Airframe heeft de tent namelijk een oppompsysteem, waarmee de voortent snel en eenvoudig opgezet kan worden.

Uitbreiding van de kampeerruimte

Deze voortent met een breedte van 280 cm is het kleinste model uit de Fiesta Air Pro reeks. Toch heeft de voortent ook een diepte van 275 cm waardoor het grondoppervlak optimaal benut kan worden. Een handige en compacte tent om de kampeerruimte van uw caravan uit te breiden.

Goede lichtinval

De voortent heeft rondom zeer grote ramen. Dit zorgt voor een goede lichtinval en een mooi zicht naar buiten. Een zijwand is voorzien van een meshpaneel, waardoor u de zonnetent onder alle omstandigheden goed kunt ventileren. Tevens zijn alle wanden uitritsbaar, waardoor u er ook voor kunt kiezen de voortent als luifel te gebruiken.

Voortent met oppompsysteem

Een voortent voorzien van een oppompsysteem biedt de kampeerder vele voordelen. Hiermee heeft u na aankomst op de camping de voortent in no time opgezet. Door de dual action pomp op het centrale ventiel aan te sluiten, worden de luchtsleuven als één geheel opgeblazen. Dit degelijke frame met tubes van 10 cm is meer dan voldoende stevig om de tent overeind te houden. Daarna hoeven alleen nog de scheerlijnen met haringen vastgezet te worden. Naast het opzetgemak zorgt het gebruik van dit Airframe ook voor een veel lager gewicht van de tent. Naast het gewicht ziet u dit verschil ook terug in de pakmaat, die kleiner is. Dit maakt het meenemen van de Fiesta Air Pro 280 voortent makkelijker.

Specificaties: Kampa Fiesta Air Pro 280 reistent

 • Naam: Fiesta Air Pro 280 reistent
 • PLU: 1212670
 • Merk: Kampa
 • Soort: Reistent
 • Eigenschappen: Opblaasbaar, Uitbouw mogelijk
 • Diepte: 275 cm
 • Breedte: 280 cm
 • Materiaal wanden: Polyester
 • Materiaal dak: Polyester
 • Materiaal stokken: Opblaasbare tubes
 • Inclusief: Gordijnen, Haringen, Opbergzak, Scheerlijnen, Tochtstrook
 • Gewicht (gemiddelde maat): ± 15,9 kg
 • Kleur: Antraciet/grijs
 • Verkeerd gemeten maten: Meten is geheel voor uw eigen risico. Luifels en (voor)tenten in een ongeopende verpakking kunnen onder bepaalde voorwaarden worden omgeruild. Is deze aangeschoven geweest? Dan zijn wij genoodzaakt minimaal de waarde vermindering in rekening te brengen.
 • Speciale bestelling: N.v.t.

Recensie: Kampa Fiesta Air Pro 280 reistent

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief