K2 Standard snowboard incl. Sonic binding 2015

Alleen online

349,95

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: K2 Standard snowboard incl. Sonic binding 2015

Het Standard snowboard van K2 is geschikt voor beginnende wintersporters en is verkrijgbaar als pakket met de Sonic binding. De plank is voorzien van een Hybritech-constructie, zodat het een duurzaam product is. De kern is van hout en omhuld met Biax laminaat, zodat het board een lossere torsiestijfheid heeft.

Leren sturen

Het board is uitgevoerd met een staalkant die drie graden openstaat, waardoor de plank minder happerig is. Het insturen is daardoor eenvoudiger en dat is ideaal voor beginners. De setback van 19 mm drijft goed over losse en verse sneeuw heen, waardoor nieuwkomers ook goed uit de voeten kunnen met dit board.

Testen

Het Standard snowboard is geschikt voor mensen die graag willen oefenen en alles willen uitproberen in de sneeuw. Ook voor recreatieve boarders met een klein budget is dit snowboard een uitkomst. Dit board wordt geleverd met de Sonic binding.

Goede verbinding

De Sonic binding is ontwikkeld voor beginnende snowboarders en is daarmee een prima aanvulling op het Standard snowboard. Het voetbed in deze bindingen heeft EVA shockpads dat schokken en klappen opvangt en het lichaam ontlast tijdens het sporten. Met de enkel- en toestrap zijn de bindingen naar wens af te stellen.

Specificaties: K2 Standard snowboard incl. Sonic binding 2015

 • Naam: Standard snowboard incl. Sonic binding 2015
 • PLU: 1202208C
 • Merk: K2
 • Model: Heren/uniseks
 • Profiel: Rocker
 • Vorm: Directional
 • Basis: Extruded
 • Breedte: Standard
 • Inclusief: Binding, Snowboardtas
 • Kleur: White/black
 • Artikelnummer: 543016
 • Lengte: 152 155 158

Recensie: K2 Standard snowboard incl. Sonic binding 2015

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief