K2 Potion 74 XTI ski’s dames

Alleen online

649,95

499,95

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: K2 Potion 74 XTI ski’s dames

De Potion 74 XTI ski’s dames en ERC 11 TC bindingen zijn ontwikkeld met extra aandacht voor duurzaamheid en power. Deze ski’s zijn ideaal voor dames die graag afdalen van de moeilijkere pistes. Dankzij het metalen omhulsel sturen de ski's zeer soepel en is het eenvoudig om op hoge snelheid te draaien.

Slimme materiaalkeuze

Dankzij slimme materiaalkeuzes wegen deze ski’s weinig en kunnen topsnelheden bereikt worden. De neus van deze ski’s staat iets omhoog, zodat sneeuw gemakkelijk opzij geduwd kan worden en obstakels geen belemmering meer vormen. Er is van bamboe gebruik gemaakt, zodat de ski’s buigzaam en beweeglijk zijn.

Specificaties: K2 Potion 74 XTI ski’s dames

  • Naam: Potion 74 XTI ski’s dames
  • PLU: 1231360C
  • Merk: K2
  • Rocker: Speed Rocker
  • Materiaal kern: Hout en bamboe
  • Binding: ERC 11 TC binding
  • Artikelnummer: 1040608.250.1
  • Maat: 153 160 167

Recensie: K2 Potion 74 XTI ski’s dames

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief