2e pinksterdag 21 mei zijn wij open van 10 - 17 uur!Meer info

Jamet Jametic Panorama voortent uitbouw

Niet op voorraad

679,00

621,00

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Jamet Jametic Panorama voortent uitbouw

De Jamet Jametic Panorama Voortent uitbouw is een mooie uitbreiding voor uw vouwwagen. De ruime Jametic Panorama vouwwagen wordt daardoor nog eens flink uitgebreid.

Degelijke uitbouw

Door de uitbouw aan de voortent van de vouwwagen vast te ritsen ontstaat er een extra ruimte. Deze kan uitstekend worden benut als extra slaapruimte of ruimte voor opslag. Net als de vouwwagen is ook deze uitbouw zeer degelijk. De uitbouw is voorzien van een kuipgrondzeil, dat er voor zorgt dat de onderkant goed is afgeschermd. Ook is de uitbouw in dezelfde stijl als de tent van de vouwwagen, waardoor het één geheel blijft.

Specificaties: Jamet Jametic Panorama voortent uitbouw

  • Naam: Jametic Panorama voortent uitbouw
  • PLU: 1211768
  • Merk: Jamet
  • Soort: Uitbouw
  • Lengte cm: 210 cm
  • Breedte cm: 180 cm
  • Kleur: Blauw/wit

Recensie: Jamet Jametic Panorama voortent uitbouw

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief