Jamet Jametic Blue Style Voortent uitbouw

Niet op voorraad

799,00

599,00

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Jamet Jametic Blue Style Voortent uitbouw

Met de Jametic Blue Style Voortent uitbouw van Jamet kan de leefruimte eenvoudig worden vergroot. Deze voortent uitbouw is een handige extra voor de Jametic Blue Style vouwwagens.

Extra slaapruimte

Door de uitbouw aan de voortent van de vouwwagen vast te ritsen wordt de leefruimte eenvoudig vergroot. Zo ontstaat er extra ruimte, waarmee er slaapplaatsen kunnen worden gecreëerd. Ook kan de ruimte worden benut als extra opslagruimte of speelruimte voor de kinderen. Op de grond is de uitbouw voorzien van een kuipgrondzeil om vocht en vuil buiten te houden. De uitbouw heeft een grondoppervlak van 210 x 180 cm, waardoor deze zeer ruim is.

Specificaties: Jamet Jametic Blue Style Voortent uitbouw

  • Naam: Jametic Blue Style Voortent uitbouw
  • PLU: 1159563
  • Merk: Jamet
  • Geschikt voor: Jametic Blue Style XL 2012 vouwwagen, Jametic Blue Style Dynamic 2013 vouwwagen en Jametic Blue Style Dynamic 2014 vouwwagen
  • Afmetingen: 210 x 180 cm
  • Inclusief: Kuipgrondzeil en stalen frame

Recensie: Jamet Jametic Blue Style Voortent uitbouw

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief