Jamet Jametic All Season Voortent uitbouw

Niet op voorraad

679,00

674,00

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Jamet Jametic All Season Voortent uitbouw

De Jametic All Season Voortent uitbouw van Jamet is een ideale oplossing voor het vergroten van de tent van uw vouwwagen. De makkelijk op te zetten uitbouw zorgt voor meer ruimte in de voortent.

Extra slaapplaatsen

Met deze uitbouw ontstaat er een grotere voortent. Dankzij de uitbouw met een grondoppervlak van 210 x 180 cm, wordt de voortent flink vergroot. Zo is er ruimte voor extra slaapplaatsen of het opslaan van bagage.

Aanritsbaar

De Jamet Jametic All Season Voortent uitbouw is makkelijk op te zetten. De uitbouw wordt vastgeritst aan de voortent van de vouwwagen. De uitbouw is eveneens voorzien van een vast kuipgrondzeil. Zo blijven vocht en vuil buiten.

Specificaties: Jamet Jametic All Season Voortent uitbouw

  • Naam: Jametic All Season Voortent uitbouw
  • PLU: 1182058
  • Merk: Jamet
  • Geschikt voor: Jametic All Season vouwwagen
  • Afmetingen: 210 x 180 cm (l x b)
  • Inclusief: Kuipzeil en stalen frame

Recensie: Jamet Jametic All Season Voortent uitbouw

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief