Jamet Vliegengaas voorwandpaneel

Op voorraad

128,00

102,00

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Jamet Vliegengaas voorwandpaneel

Het Jamet Vliegengaas voorwandpaneel is een waardevolle toevoeging voor uw vouwwagen. Het gaas houdt insecten buiten en zorgt voor een goede ventilatie. De voorwandpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor er voor iedere Jamet vouwwagen een passend vliegengaas voorwandpaneel beschikbaar is.

Makkelijk te bevestigen

Het paneel is makkelijk te bevestigen in de rechter voorwand naast de deur. Met ritsen kan het paneel, dat exact op maat is, bevestigd worden.Het open patroon van de voorwand zorgt ervoor dat u er nog steeds doorheen kunt kijken. Zo komt er veel licht in de tent en wordt deze tegelijkertijd geventileerd.

Goede ventilatie

Het vliegengaas voorwandpaneel van Jamet garandeert een goede ventilatie in de tent doordat er voldoende frisse lucht de tent binnen komt. Zeker op een zomerse dag is dit voorwandpaneel een uitkomst. De tent koelt ’s avonds goed af zonder dat er vervelende insecten binnendringen.

Geen insecten

Het vliegengaas voorkomt dat insecten de tent van de vouwwagen binnen komen. Ook wanneer u ’s avonds het licht in uw tent aan hebt voorkomt het voorwandpaneel dat insecten binnendringen. Dit is zeer welkom voor een prettige nachtrust.

Specificaties: Jamet Vliegengaas voorwandpaneel

  • Naam: Vliegengaas voorwandpaneel
  • PLU: 1149318C
  • Merk: Jamet
  • Geschikt voor: Jamet vouwwagens: Dakota Outdoor, Jametic Blue Style, Jametic Panorama, Jametic All Season, Louisiana Blue Style en Arizona AS Self Cleaning
  • Type: Arizona AS Self Cleaning Dakota Outdoor AS Jametic All Season Jametic Blue Style Dynamic Jametic Panorama Louisiana Blue Style AS

Recensie: Jamet Vliegengaas voorwandpaneel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief