Jamet Louisiana luifelzijwand

Niet op voorraad

192,00

144,00

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Jamet Louisiana luifelzijwand

De Jamet Louisiana luifelzijwand maakt de luifel van uw vouwwagen compleet. De zijwand is makkelijk vast te ritsen aan de luifel van de Louisiana Blue Style AS vouwwagen. Doordat de luifel voorzien is van grote ramen laat de zijwand veel licht door. De ramen zijn zijn met een flap afsluitbaar, zodat u er ook voor kunt kiezen om geen licht door te laten. De luifelzijwand is uitgevoerd in dezelfde kleuren als de Louisiana vouwwagen.

Specificaties: Jamet Louisiana luifelzijwand

  • Naam: Louisiana luifelzijwand
  • PLU: 1159552
  • Merk: Jamet
  • Geschikt voor: Jamet Louisiana Blue Style AS vouwwagen
  • Inclusief: Raam en flap

Recensie: Jamet Louisiana luifelzijwand

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief