Jamet Imperial

Op voorraad
Vanaf:

299,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Jamet Imperial

Creëer eenvoudig mogelijkheden voor het meenemen van extra bagage met de Jamet Imperial op uw vouwwagen. De Imperial is eenvoudig te monteren bovenop uw vouwwagen en biedt uitkomst voor het vervoeren van fietsen, een dakkoffer, surfplank of een boot. Dit degelijke imperiaal is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, die geschikt zijn voor verschillende types Jamet vouwwagens.

Let op!
Voor dit artikel geldt een afwijkend verzendtarief.

Specificaties: Jamet Imperial

  • Naam: Imperial
  • PLU: 1159548C
  • Merk: Jamet
  • Geschikt voor: Fietsen, dakkoffer, surfplank, boot etc.
  • Materiaal: Staal
  • Inclusief: Bevestigingsmateriaal
  • Exclusief: Fietsgootjes
  • Geschikt voor: Arizona Jametic Louisiana en Dakota

Recensie: Jamet Imperial

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief