Jamet Dakota luifelzijwanden

Niet op voorraad

585,00

435,00

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen, m.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Jamet Dakota luifelzijwanden

De Jamet Dakota luifelzijwanden maken de kampeerplaats compleet. Dankzij deze set van twee luifelzijwanden zit u op de kampeerplaats lekker uit de wind. Deze hoogwaardige luifelzijwanden hebben dezelfde uitstraling als de tent van de Dakota Outdoor As 2014 vouwwagen, daardoor maken ze het plaatje helemaal compleet. De luifelzijwanden zijn makkelijk vast te ritsen aan de luifel en voorzien van ramen en flappen.

Specificaties: Jamet Dakota luifelzijwanden

  • Naam: Dakota luifelzijwanden
  • PLU: 1182051
  • Merk: Jamet
  • Soort: Zijwand(en)
  • Diepte: 200 cm
  • Kleur: Beige/grijs

Recensie: Jamet Dakota luifelzijwanden

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief