Jamet Arizona tussenwand

Niet op voorraad
269,00
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Jamet Arizona tussenwand

Met de Jamet Arizona tussenwand deelt u de ruimte onder uw luifel op, zo creëert u een erker onder de luifel van uw vouwwagen. Dit levert een prettige ruimte op waar u beschut buiten kunt zitten. Deze tussenwand is geschikt voor de Jamet Arizona AS Self Cleaning vouwwagen. De wand is eenvoudig te bevestigen aan de luifel van uw vouwwagen.

Specificaties: Jamet Arizona tussenwand

  • Naam: Arizona tussenwand
  • PLU: 1211765
  • Merk: Jamet
  • Geschikt voor: Jamet Arizona AS Self Cleaning vouwwagen

Recensie: Jamet Arizona tussenwand

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief