Jackson

De schaatsfabriek van Jackson is gevestigd in het Canadese Waterloo. Het merk streeft ernaar om haar schaatsen de hoogst mogelijke toegevoegde waarde te geven. Daarbij maakt het geen verschil of de schaatsen gebruikt worden voor recreatieve doeleinden of voor vereiste topprestaties op wereldniveau. Schaatsen van Jackson zijn gegarandeerd vervaardigd van de hoogst haalbare kwaliteit. Dit blijkt onder ander uit het feit dat het merk is opgenomen in de Hall of Fame van de zowel de U.S. Figure Skating en Skate Canada.

 

Meer dan 50 jaar ervaring in en passie voor schaatsen

In 1962 won Don Jackson het Wereldkampioenschap Kunstschaatsen. Vier jaar later combineerde Don zijn passie voor de sport en affiniteit met product design en ontwikkelde zijn eigen en allereerste Jackson kunstschaats.

Jaren later, begin 1997, veranderde de organisatie haar naam naar de Jackson Skate Company. Ondanks deze naamsverandering behoudt men bij Jackson nog altijd het belangrijkste streven voor ogen: namelijk Don Jackson’s passie voor schaatsen en ontwerp gecombineerd met jarenlange productervaring en -innovatie.

Kunstschaatsen voor beginners en professionals

Belangrijk onderdeel van de Jackson Skate Company organisatie is Jackson Ultima Skates. Dit deel focust zich geheel op kunstschaatsen als topsport. Jackson Ultima is dan ook uitgegroeid tot leider van deze schaatssport; van laarzen tot en met de ijzers. Op het gebied van kunstschaatsen heeft Jackson Ultima bewezen het aangewezen merk te zijn voor zowel professionals als beginners.

Nieuwsbrief