Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Isabella IsabellaFloor terrastegel

Op voorraad

9,95

8,50

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Isabella IsabellaFloor terrastegel

De IsabellaFloor terrastegels van Isabella vormen de perfecte oplossing voor vele permanente- en seizoenskampeerders. De voortenttegels zorgen voor een strakke, egale ondergrond in uw voortent en voorkomen optrekkende kou en vocht. De tegel kan zomer en winter worden gebruikt en heeft een lange levensduur. Ook zijn de terrastegels licht van gewicht en zeer gemakkelijk op te slaan en te vervoeren.

Egaal en strak

De IsabellaFloor bestaat uit vloertegels van 50 x 50 cm en kan met of zonder tenttapijt gebruikt worden. Het loopvlak van de voortenttegels is antislip en UV-bestendig.

Eenvoudig te leggen, zonder gereedschap!

De IsabellaFloor vloertegels zijn uitgerust met een gemakkelijk te gebruiken kliksysteem. Hiermee worden de voortenttegels eenvoudig aan elkaar geklikt. In slechts een kwartiertje tijd legt u zo 20 m² vloer. Door het praktische verbindingssysteem is het gebruik van gereedschap niet nodig. Ook het afbreken en opbergen van de vloer is veel eenvoudiger dan bij een houten vlonder. Eventueel zijn de tegels, indien gewenst, op maat te zagen.

Optioneel verkrijgbaar: drempels en hoeken om de randen af te werken

Er zijn verschillende drempels en hoeken optioneel verkrijgbaar voor de IsabellaFloor. Deze zorgen niet alleen voor een fraaie afwerking maar hebben ook een praktische functie. Denk aan kinderwagens en buggy's, rolstoelen of rollators.

Optioneel verkrijgbaar: Isabella GroundCover en ComfortCarpet

Het Isabella GroundCover grondtapijt kan als onderlaag onder de IsabellaFloor gelegd worden. Het GroundCover grondtapijt wordt geleverd in rollen van 2 x 18 meter, 36 m² dus. Het beschermt de voortent tegen opspattende deeltjes tijdens regenbuien. Ook het reinigen van de slikranden wordt aanzienlijk gemakkelijker. Optioneel kan naast een tenttapijt ook gebruik gemaakt worden van het Isabella ComfortCarpet voor een nog comfortabelere beleving. Heerlijk als u veel tijd in uw voortent doorbrengt.

Specificaties: Isabella IsabellaFloor terrastegel

 • Naam: IsabellaFloor terrastegel
 • PLU: 1049009
 • Merk: Isabella
 • Afmetingen: 50 x 50 x 3,5 cm (l x b x d)
 • Bevestiging: Kliksysteem
 • Gewicht: ± 1,5 kg
 • Maximaal draagvermogen: 90000 kg per m²
 • Materiaal: PE kunststof
 • Antislip: Ja
 • Kleur: Zwart
 • Bijzonderheden: UV-bestendig
 • Opties: Hoekstukken, drempels en tenttapijten
  Tegels, hoekstukken en drempels worden per stuk geleverd.

Recensie: Isabella IsabellaFloor terrastegel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief