Isabella IsabellaFloor GroundCover grondzeil

Op voorraad

133,10

110,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Isabella IsabellaFloor GroundCover grondzeil

Het IsabellaFloor GroundCover grondzeil van Isabella is de perfecte ondergrond voor uw IsabellaFloor terrastegels. Het GroundCover zeil beschermt de voortent tegen opspattende aarde tijdens regen en vereenvoudigt het schoonmaken van de slikranden aanmerkelijk. Het GroundCover grondzeil wordt geleverd per rol van van 2 x 18 meter (36 m²).

Specificaties: Isabella IsabellaFloor GroundCover grondzeil

  • Naam: IsabellaFloor GroundCover grondzeil
  • PLU: 1087982
  • Merk: Isabella
  • Afmetingen: 18 x 2 meter (l x b)
  • Bijzonderheden: Het GroundCover grondzeil wordt geleverd per rol van van 2 x 18 meter (36 m²).
  • type: Grondzeil

Recensie: Isabella IsabellaFloor GroundCover grondzeil

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief