Isabella TopOrganizer

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Isabella TopOrganizer

De Isabella TopOrganizer is een handig en flexibel bagagenet dat simpel in elke voortent, luifel of vouwwagen bevestigt kan worden. De organizer kan namelijk aan elke dakligger of dwarsstang gehangen worden; zelfs in de nok van de voortent. Een ideale aanvulling op de traditionele organizers met insteekzakken.

Ideale opbergplek
Het noknet kan maar liefst 5 kg aan spulletjes dragen. Ideaal voor alle accessoires die anders vaak los rondslingeren in de voortent. En er hoeft geen nuttige ruimte te worden opgeofferd.
Spelletjes, wegenkaarten, tijdschriften, zonnecrème, handdoeken, knuffels, speelgoed; alles kan netjes en binnen handbereik worden opgeborgen.

Buiten bereik van kinderen en ongedierte
Door gebruik te maken van de TopOrganizer blijven etenswaren en spullen buiten het bereik van kleine handjes of ongewenste ongedierte en insecten.

Eenvoudig te bevestigen
Het bagagenet kan aan elke dwarsstang bevestigd worden. In de nok, aan de zijkanten of in de uitbouw. De TopOrganizer hangt aan flexibele haken die aan elke dakstang geklikt kunnen worden.
De riemen van het noknet zijn verstelbaar. Daardoor kan de Isabella TopOrganizer altijd horizontaal worden gehangen. Volledig onafhankelijk van de dakligger.

Stevige constructie
De organizer bestaat uit een stevig net van 100% polyester. De zijkanten en uiteinden zijn dicht en vast. Opvouwbare glasfiberstangen houden het geheel op zijn plaats.
Door een net te gebruiken blijft de inhoud van de organizer goed zichtbaar, ook als het bagagenet in de nok hangt. Ook kunnen vuil en zand zich niet in de organizer ophopen, maar valt dit door de mazen.

Opvouwbaar
Doordat de Isabella TopOrganizer opvouwbaar is kan deze zeer compact worden opgeborgen en vervoerd.

Specificaties: Isabella TopOrganizer

  • Naam: TopOrganizer
  • PLU: 1087425
  • Merk: Isabella
  • Afmetingen: 150 x 37 cm
  • Materiaal: Polyester
  • Kleur: Zwart

Recensie: Isabella TopOrganizer

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief