Isabella Eindstuk met haak

Op voorraad
Vanaf:

2,30

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Isabella Eindstuk met haak

Met dit eindstuk worden de frames van de voortent en de caravan aan elkaar bevestigd. Het eindstuk met haak wordt bevestigd aan de ogen van het Zinox frame of aan de FixOn blokjes aan de caravan.

Specificaties: Isabella Eindstuk met haak

  • Naam: Eindstuk met haak
  • PLU: 1039630C
  • Merk: Isabella
  • Afmetingen: Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Kleur: Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Geschikt voor: CarbonX frames Fibermax frames IXL frames Zinox frames
  • Maat: 22 mm 23 mm 25 mm 26 mm 30,5 mm
  • Kleur: Antraciet Beige

Recensie: Isabella Eindstuk met haak

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief