Victron Energy IP65 acculader

(1)
Op voorraad

56,90

46,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Victron Energy IP65 acculader

De IP65 auto-acculader van Victron Energy is ontwikkeld voor het opladen van verschillende 12 volt loodzwavelzuur accu’s, die gebruikt worden in auto’s, motorfietsen en andere voertuigen. Zowel Nat, Gel als AGM accu’s met een capaciteit tussen de 1,2 Ah en 120 Ah kunnen worden opgeladen door de IP65.

Speciale oplaadstrategie

De acculader bevat een speciale oplaadstrategie waarbij drie types laadmodus beschikbaar zijn. Zo is laadmodus 1 geschikt voor het opladen van kleine accu’s met een capaciteit van minder dan 14 Ah. Modus 2 en 3 zijn ontworpen voor accu’s met een capaciteit groter dan 14 Ah, waarbij modus 3 bestemd is voor het opladen van accu’s bij lage omgevingstemperaturen.

Bescherming tegen verkeerd aansluiten

Om beschadiging door kortsluiting, een te lage accuspanning of ompoling te voorkomen, zal de lader het relais uitschakelen en de lader onmiddellijk opnieuw opstarten. Daarbij wordt het uitgangsvermogen automatisch vermindert wanneer de lader te warm wordt tijdens het laadproces.

Specificaties: Victron Energy IP65 acculader

 • Naam: IP65 acculader
 • PLU: 1153294
 • Merk: Victron Energy
 • Ingangsspanning: 220 - 240 volt AC
 • Uitgangsspanning: 12 volt DC
 • Laadstroom: 4 ampère DC of 0,8 ampère DC nominaal
 • Inclusief: Klemmen, aansluitogen en een stekker voor een sigarettenaansteker

Recensie: Victron Energy IP65 acculader

 • Eenvoudig
  Eddy Jansen, 04-07-2017
  Makkelijk op verschillende manieren aan te sluiten. Wel spijtig dat hij bij het aansluiten niet automatisch begint te laden, je moet telkens opnieuw de juiste stand kiezen - overigens maar 1 seconde werk :-)
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief