Intramco Multicon West naar Jaeger adapterkabel

(5)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Intramco Multicon West naar Jaeger adapterkabel

De Multicon West naar Jaeger adapterkabel van Intramco is een verbindingskabel van een 13-polige Multicon West aansluiting naar een 13-polige Jaeger. De snoer heeft een lengte van 60 cm. Een praktische verloopkabel voor uw camper of caravan.

Specificaties: Intramco Multicon West naar Jaeger adapterkabel

 • Naam: Multicon West naar Jaeger adapterkabel
 • PLU: 1152575
 • Merk: Intramco
 • Van: 13-polige Multicon West
 • Naar: 13-polige Jaeger

5 Recensies voor: Intramco Multicon West naar Jaeger adapterkabel

 • Verloop kabel
  A van oort , 31-05-2018
  Kabel erg stug. De wartels niet goed aangedraaid. Er loopt nu water in (sluiting)
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Uitstekend product
  Nierop, 13-06-2017
  Voor altijd af van aansluitingsperikelen. Jaeger aan de caravan, multicon op de auto. Kabel ertussen en klaar. En als ik in de toekomst een andere auto koop waar al Jaeger op zit, dan laten we kabel gewoon thuis. Snelle levering door de Wit. Helemaal top.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • goed
  hutterd, 08-11-2016
  Prima adapter voor caravan goede kwaliteit en werkt goed.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Multicon West naar Jaeger kabel adapter
  M.van Broekhoven, 23-05-2016
  Goedkope oplossing voor mensen die het puzzelen van de bedrading willen voorkomen om een losse Jaeger contactdoos op de auto willen monteren wat al gauw een uurtje zittend op je knieen kost. Door een lusje in de adapterkabel te leggen is deze ook uitstekend geschikt voor hetaankoppelen van een caravan met Jaegeraansluiting op een Multicon West autoaansluiting. Men heeft dan ook weer een pernanente stroomdraad, mistachterlicht en achteruitrijlicht zbeschikbaar op de caravan. Het eist wat handigheid om de adapterkabel met een kwartslag op de Jaegeraansluiting te draaien maar als je het eenmaal weet is dit voor later gen probleem meer.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Adapterkabel oplossing voor aansluiting fietsdrager
  Barkhof, 05-05-2016
  Heel blij met deze adapter voor 13 polige Jaeger stekker op fietsenrek (intramco kabel is vrouwtje voor aansluiting op Jaeger) naar multicon west op trekhaak auto. (Intramco kabel is multicon west mannetje voor aansluiting op auto.). Lang gezocht, toch gevonden! Lijkt een prima product.
  Prima telefonische informatie gekregen. Misschien goed om in de productinformatie aan te geven welk deel van de adapter mannetje en welk deel vrouwtje is?

  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief