Intex Swim Center Family Pool zwembad 262 x 175 cm

Alleen online

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Intex Swim Center Family Pool zwembad 262 x 175 cm

De Swim Center Family Pool van Intex is een rechthoekig zwembad dat heel eenvoudig kan worden opgepompt. De twee luchtkamers zijn uitgevoerd met een combinatieventiel voor het snel oppompen en leeg laten lopen van deze luchtkamers. De buitenzijden van de ringen zijn transparant en de binnenzijden zijn groen gekleurd.

Het zwembad is 262 centimeter lang en 175 centimeter breed; de hoogte is 56 centimeter. Wanneer het bad tot ongeveer 37 centimeter wordt gevuld, gaat er bijna 750 liter water in. Dit zwembad is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Specificaties: Intex Swim Center Family Pool zwembad 262 x 175 cm

  • Naam: Swim Center Family Pool zwembad 262 x 175 cm
  • PLU: 1046136
  • Merk: Intex
  • Afmeting : 262 x 175 x 56 cm (l x b x h)
  • Inhoud: 749 liter
  • Inclusief: Reparatiesetje
  • Geschikt voor: Kinderen vanaf 6 jaar
  • Materiaal: Vinyl 0,32 mm
  • Artikelnummer: 56483

Recensie: Intex Swim Center Family Pool zwembad 262 x 175 cm

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief