Intex Sunset Glow Baby Pool zwembad

Alleen online
3,99
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Intex Sunset Glow Baby Pool zwembad

Met de Intex Sunset Glow Baby Pool zwembad kunnen ook de allerkleinsten in een eigen zwembadje zitten. Dit opblaasbadje heeft drie ringen die opgepompt dienen te worden en een bodem die ook opgepompt dient te worden. De Intex Sunset Glow Baby Pool is ongeveer 61 centimeter in diameter en 22 centimeter hoog. Dit zwembadje is geschikt voor kinderen van ongeveer 1 tot 3 jaar.

Specificaties: Intex Sunset Glow Baby Pool zwembad

  • Naam: Sunset Glow Baby Pool zwembad
  • PLU: 1140554
  • Merk: Intex
  • Afmeting : 61 x 22 cm (Ø x h)
  • Inhoud: ± 33 liter
  • Geschikt voor: Kinderen tussen 1 en 3 jaar
  • Bijzonderheden: Opblaasbare bodem
  • Artikelnummer: 57402

Recensie: Intex Sunset Glow Baby Pool zwembad

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief