2e paasdag zijn wij open! Maandag 2 april van 10 - 17 uur Meer info

Intex Sequoia Spirit zwembad

(1)
Alleen online
Vanaf:

945,00

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Intex Sequoia Spirit zwembad

De Intex Sequoia Spirit is een zwembad dat er duidelijk anders uitziet dan de standaard opzetzwembaden. De buitenzijde is namelijk voorzien van een hout look print. Deze mooie buitenkant ziet er een stuk warmer uit dan al die blauwe of grijze zwembaden.

Stevig zwembad

De Sequoia Spirit is een groot zwembad, verkrijgbaar in twee afmetingen. Dat betekent uiteraard ook dat het goed stevig moet zijn. Aan de buitenzijde is de houtlook van het bad zichtbaar; aan de binnenzijde zit een stevig, metalen frame met een stevige liner.

Zeer compleet zwembad

Dit unieke zwembad wordt geleverd als een zeer compleet pakket. De Intex Sequoia Spirit wordt standaard geleverd met een ondergrondzeil. Zorg er wel voor dat bij plaatsing van het zwembad de ondergrond vlak en schoon is. Om te zorgen dat er niet te veel vuil in het zwemwater kan vallen zit er ook een afdekzeil in het pakket. Om het water schoon te houden wordt er een zandfilterpomp meegeleverd. Een instructie-DVD wordt meegeleverd.

Specificaties: Intex Sequoia Spirit zwembad

 • Naam: Sequoia Spirit zwembad
 • PLU: 1141192C
 • Merk: Intex
 • Afmetingen: Ø 478 x 124 cm
  Ø 569 x 135 cm
 • Inhoud: Ø 478 x 124 cm: 16,8 m³
  Ø 569 x 135 cm: 26,4 m³
 • Inclusief: Trap, onderzeil, afdekzeil en zandfilterpomp
 • Diameter x hoogte: 478 x 124 cm 569 x 135 cm

Recensie: Intex Sequoia Spirit zwembad

 • Fantastisch bad welk eenvoudig in te graven is.
  R.Langereis, 29-05-2015
  Fantastisch bad en al 4 jaar in gebruik gedurende 4 maanden/jaar. Alleen de pomp heb ik moeten vervangen.
  Mijn kinderen mogen erin bij 17 graden water temperatuur, maar pas boven de 20 graden springen ze elk vrij uur erin. Heb een zonne water mat erbij aangesloten (op de filterpomp) waardoor de water temperatuur 3 graden stijgt en de hele zomer genoten kan worden van een warm bad.
  Het opzetten en afbreken kost ongeveer 4 uur (en 1 dag om het water te vullen/drainen).
  Dit keer het bad voor het eerst 80cm ingegraven en ik overweeg om in de winter het buiten te laten staan (wel de pomp en leidingen afkoppelen natuurlijk).
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief