Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Intex Quick Fill Indoor Outdoor luchtpomp

Op voorraad

59,99

59,59

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Intex Quick Fill Indoor Outdoor luchtpomp

De Quick Fill pomp heeft een glad, aerodynamisch design dat perfect in uw hand past en blaast toch de grootste opblaasbare artikelen in een enkel ogenblik op. U kunt de Intex Quick Fill pomp gebruiken om bijvoorbeeld luchtbedden op te pompen, maar ook om ze weer leeg te pompen. Zo zijn ze compacter op te bergen. De Quick Fill Indoor/Outdoor kan worden gebruikt op 2 snelheden en wordt geleverd inclusief accordeon-slang. De Quick Fill Indoor/Outdoor kan worden gebruikt op 12 en 230 volt.

Specificaties: Intex Quick Fill Indoor Outdoor luchtpomp

  • Naam: Quick Fill Indoor Outdoor luchtpomp
  • PLU: 1046120
  • Merk: Intex
  • Werkt op: 12 en 230 volt
  • Kleur: Zwart
  • Inclusief: Slang, aansluitsnoer en 3 onderling te koppelen mondstukken

Recensie: Intex Quick Fill Indoor Outdoor luchtpomp

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief