2e pinksterdag 21 mei zijn wij open van 10 - 17 uur!Meer info

Intex Quick Fill 160 luchtpomp

Alleen online

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Intex Quick Fill 160 luchtpomp

De Intex Quick Fill 160 luchtpomp heeft een vermogen van maar liefst 220 volt. Door het aerodynamisch design ligt de pomp perfect in uw hand en kunt u de grootste artikelen in een korte tijd oppompen. Naast inflatie kunt u de Intex Quick Fill pomp ook gebruiken voor deflatie. U kunt hierdoor uw artikelen compacter opbergen of transporteren.

Pomp met accessoires

Drie mondstukken met slang en drie losse mondstukken zodat u altijd de juiste grootte bij de hand hebt. Om oververhitting te voorkomen is er een ingebouwde hittebeveiliging aanwezig.

Specificaties: Intex Quick Fill 160 luchtpomp

 • Naam: Quick Fill 160 luchtpomp
 • PLU: 1135735
 • Merk: Intex
 • Capaciteit: 1100 liter per minuut
 • Werkt op: 220 volt
 • Kleur: Zwart
 • Inclusief: Aansluitsnoer voor stopcontact
  3 mondstukken met slang
  3 onderling te koppelen mondstukken

Recensie: Intex Quick Fill 160 luchtpomp

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief