Intex PureSpa Jet Massage Octagon opblaasbare jacuzzi

Schrijf een review

Binnenkort leverbaar
799,00
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Intex PureSpa Jet Massage Octagon opblaasbare jacuzzi

De PureSpa Jet Massage Octagon opblaasbare jacuzzi van Intex biedt plaats aan maarliefst zes personen. Door de high performance jets te activeren, geniet u in eigen tuin van een heerlijke massage. Van dit opblaasbare bubbelbad heeft u gedurende het hele jaar plezier.

Bijzondere vorm

Deze Intex opblaasbare jacuzzi heeft een bijzondere vorm. Doordat het zwembad de vorm van een octagon heeft bevat het bad acht hoeken. Dankzij deze vorm ontstaan er automatisch meerdere zitplaatsen. Ook is dit bubbelbad met een doorsnede van 168 cm zeer ruim.

Handig bedieningspaneel

De jets die in de opblaasbare jacuzzi zijn ingebouwd zijn met één druk op het bedieningspaneel te activeren. Het paneel bevindt zicht binnen het bereik van het bad, waardoor het eenvoudig te bedienen is. Ook kan met het paneel de watertemperatuur geregeld worden. De verwarming kan het water verwarmen tot 40°C, wat zorgt voor een comfortabele temperatuur, ook in de wintermaanden. Per uur kan de temperatuur van het water stijgen met 1°C tot 2°C.

Uitstekende waterkwaliteit

De waterkwaliteit van de jacuzzi blijft constant goed met dank aan het Electronic Hard Water Treatment System. Dit wateronthardingsysteem maakt dat het beter is voor uw huid, badkleding en het verwarmingselement van het bubbelbad. Voor de waterzuivering is er een filterpomp ingebouwd, waarvan het filter eenvoudig vervangbaar is.

Zeer stevige opblaasbare jacuzzi

Het bad is gemaakt van het zeer sterke Fiber-Tech materiaal. Dit materiaal bestaat uit vele vezels en zorgt ervoor dat de wanden zo stevig zijn dat er meerdere personen op kunnen zitten. Met de meegeleverde Manual/Electric combinatiepomp is het bubbelbad bovendien snel en makkelijk opgepompt. De opblaasbare jacuzzi wordt geleverd als een compleet pakket met opblaasbaar afdekzeil, grondzeil, draagtas en chloordrijver.

Specificaties: Intex PureSpa Jet Massage Octagon opblaasbare jacuzzi

 • Naam: PureSpa Jet Massage Octagon opblaasbare jacuzzi
 • PLU: 1215507
 • Merk: Intex
 • Geschikt voor: 6 personen
 • Inhoud: ± 1098 liter
 • Maximale temperatuur: 40°C
 • Bubblejets: 6 massage jets
 • Pomp: Filterpomp met een capaciteit van 1741 liter per uur
  Heater met een vermogen van 2200 watt
  Wateronthardingssysteem van 10 watt
 • Materiaal: Gelamineerd PVC 3 laags
 • Bedieningspaneel: Led control display
 • Afmetingen: Buitenzijde: 218 x 71 cm (doorsnede x hoogte)
  Binnenzijde: 168 x 71 cm (doorsnede x hoogte)
 • Inclusief: Isolerende afdekking
  Isolerend grondzeil
  Chloordrijver
  S1 filtercartridge
 • Let op: Dit product kan niet worden verzonden via pakketpost. Er wordt een afspraak gemaakt over de levering.
 • Artikelnummer: 28436

Recensie: Intex PureSpa Jet Massage Octagon opblaasbare jacuzzi

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief