Intex Mini Frame Pool zwembad groen

Alleen online

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Intex Mini Frame Pool zwembad groen

Het Intex Mini Frame Pool zwembad groen is gemaakt voor kinderen vanaf 2 jaar. Dit Intex zwembad is 122 x 122 x 30 cm (l x b x h) en daarmee ideaal voor peuters en kleuters die nog niet groot genoeg zijn voor een groot zwembad.

Veiligheid voorop

Dit zwembad heeft een frame van metalen buizen die met elkaar verbonden zijn door middel van kunststof hoekstukken. Om de metalen buizen is een foamlaag aangebracht. Daar overheen komt het zeil van het bad. Wanneer het zwembad tot ongeveer 24 centimeter hoog wordt gevuld gaat er ongeveer 342 liter in.

Specificaties: Intex Mini Frame Pool zwembad groen

  • Naam: Mini Frame Pool zwembad groen
  • PLU: 1215467
  • Merk: Intex
  • Kleur: Groen
  • Afmetingen: 122 x 122 x 30 cm (l x b x h)
  • Inhoud: ± 335 liter
  • Inclusief: Reparatiesetje
  • Geschikt voor: Kinderen vanaf 2 jaar
  • Artikelnummer: 57172

Recensie: Intex Mini Frame Pool zwembad groen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief