Intex Magnetic LED Pool Wall Light zwembadverlichting

Alleen online

79,99

59,99

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen, m.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Intex Magnetic LED Pool Wall Light zwembadverlichting

Met de Magnetic LED Pool Wall Light zwembadverlichting van Intex is het mogelijk om op een veilige en eenvoudige manier uw zwembad te verlichten. Deze zwembadlamp is geschikt voor gebruik bij Intex baden met een liner en geeft het mooiste effect bij baden tot een grootte van maximaal 732 cm in diameter.

Veilige verlichting, eenvoudig montage

De Intex Magnetic LED Pool Wall Light is een zeer ingenieus apparaat. Om de lamp te laten werken steek u namelijk gewoon de stekker in het stopcontact. Er is een omvormer die ervoor zorgt dat het niveau terug gaat naar 12 volt. De montage is erg eenvoudig; de twee delen zijn namelijk magnetisch. De spanning wordt via deze magnetische verbinding doorgegeven en zo gaat de LED in het bad branden. Mocht de lamp de verbinding met de buitenzijde verliezen dan gaat de lamp drijven en kan deze eenvoudig weer worden teruggevonden.

Specificaties: Intex Magnetic LED Pool Wall Light zwembadverlichting

  • Naam: Magnetic LED Pool Wall Light zwembadverlichting
  • PLU: 1141142
  • Merk: Intex
  • Aansluitspanning: 230 V AC
  • Artikelnummer: 28688

Recensie: Intex Magnetic LED Pool Wall Light zwembadverlichting

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief