Intex Krystal Clear zoutwatersysteem 12 volt

(1)
Op voorraad
Vanaf:

169,99

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Intex Krystal Clear zoutwatersysteem 12 volt

Genieten van schoon en helder zwemwater zonder de ongemakken van chloor!

Intex biedt een gebruiksvriendelijk zoutwater systeem, werkend op 12 volt, dat ervoor zorgt dat u geen chloor meer hoeft te gebruiken. Tijdens het rondpompen van het zoute badwater produceert het systeem uit het zout natuurlijk chloor dat in het water oplost. Het natuurlijke chloor doodt bacteriën en algen, waardoor u geen chloor meer hoeft toe te voegen en geen last meer heeft van rode ogen en een chloorlucht.

Het Intex Krystal Clear zoutwatersysteem 12 volt dient altijd in combinatie met een filterpomp of zandfilterinstallatie met een minimale capaciteit van 3470 liter per uur te worden gebruikt. Er zijn twee uitvoeringen van het zoutwatersysteem verkrijgbaar:

28668GS is geschikt voor zwembaden met een maximale inhoud van 26,5 m³

28670GS is geschikt voor zwembaden met een maximale inhoud van 56,8 m³.

Specificaties: Intex Krystal Clear zoutwatersysteem 12 volt

 • Naam: Krystal Clear zoutwatersysteem 12 volt
 • PLU: 1141625C
 • Merk: Intex
 • Uitvoering: 28668GS: zwembaden met een inhoud van max. 26,5 m³
  28670GS: zwembaden met een inhoud van max. 56,8 m³
 • Geschikt voor: Pompen met een minimale capaciteit van 3470 liter per uur
 • Uitvoering: Zwembaden tot 26,5 m³ Zwembaden tot 56,8 m³

Recensie: Intex Krystal Clear zoutwatersysteem 12 volt

 • 28670GS is absoluut niet geschikt voor 55M3 zwembad
  Jan , 25-04-2015
  Ervaring zomer 2014 met 28670GS:
  Ons inziens is de capaciteit van deze chlorinator met 3 ionisatie plaatjes bij lange na niet voldoende om het chloorgehalte van een 55M3 zwembad op pijl te houden.
  De platen zitten zeer dicht op elkaar en het meeste water gaat zodoende gewoon langs de platen, terwijl het water-contact-oppervlak tussen de kathodes en anodes bij de ‘oude’ chlorinator vele malen groter is.

  Response Intex:
  - het zwembad legen, schoonmaken en opnieuw vullen met zwembad water..

  Tja, dat zegt voldoende..
  Ons zwembad hebben we zodoende binnen 5 weken weer opgeruimd.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief