Intex Krystal Clear zandfilterinstallatie

Op voorraad
Vanaf:

149,99

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Intex Krystal Clear zandfilterinstallatie

Uiteraard is het erg belangrijk om het zwembadwater goed schoon te houden. Bij de meeste Intex zwembaden wordt standaard een pomp meegeleverd die werkt met papieren filtercartridges. Nu is er voor de Intex zwembaden ook een zandfilterinstallatie verkrijgbaar.

Waarom een zandfilterinstallatie?

De Intex Krystal Clear zandfilterinstallatie werkt met filterzand of liever nog filterglas. Dit zorgt voor een betere filtering dan de papieren cartridges. Bijkomend voordeel is dat filterzand en –glas een heel seizoen meegaat; in tegenstelling tot de papieren filtercartridges die regelmatiger vervangen moeten worden.

Geschikt voor…

Deze installatie is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen; de kleinste uitvoering heeft een capaciteit van 4 m³ per uur en is geschikt voor gebruik bij de ronde Intex zwembaden vanaf Ø 305 cm en het rechthoekige framebad van 400 x 200 cm. Om de zandfilterinstallatie op de kleinere baden te kunnen aansluiten is een slang adapter 38-32 10722 nodig. Dit geldt voor de Easy Set en Metal Frame 305 - 366 - 457 cm, de Rectangular Frame 450 x 220 cm en de Rectangular Ultra Frame 400 x 200 cm.

Functies

De Krystal Clear zandfilterinstallatie is voorzien van een heavy duty tank, een 6-weg klep, een manometer, strainer basket, een ingebouwde timer en een stevige motor. Met de 6-weg klep kunt u kiezen voor filter, backwash, reinigen, circuleren, aftappen en sluiten. De installatie wordt geleverd met aansluitslangen en een instructie DVD.

Specificaties: Intex Krystal Clear zandfilterinstallatie

 • Naam: Krystal Clear zandfilterinstallatie
 • PLU: 1141196C
 • Merk: Intex
 • Uitvoering: Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
 • Capaciteit: 28644GS: 4 m³
  28646GS: 6m³
  28648GS: 8 m³
  28652GS: 10 m³
 • Aansluitspanning: 220 - 240 volt met veiligheidsstekker
 • Inclusief: Aansluitslangen en instructie DVD
 • Exclusief: Filterglas en filterzand
 • Uitvoering: 10 m³ 4 m³ 6 m³ 8 m³

Recensie: Intex Krystal Clear zandfilterinstallatie

 • Prima
  Guido van Heugten, 02-08-2016
  Product is prima. Ietwat onduidelijke beschrijving inzake de functies
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief