Extra koopzondag! Op 29 april is onze winkel open van 12 - 17 uur Meer info

Intex Filterglas

Alleen in Schijndel
20,99
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in de winkel in Schijndel

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Intex Filterglas

Voor de Krystal Clear zandfilterinstallatie kunt u gebruik maken van dit Intex Filterglas. Het glas heeft een korrelgrootte die ligt tussen de 0,4 en 0,8 mm. Dit filterglas kan gebruikt worden in combinatie met alle zandfilterinstallaties; zowel voor zoet als voor zout water. De zakken bevatten 25 kg.

Specificaties: Intex Filterglas

  • Naam: Filterglas
  • PLU: 1141166
  • Merk: Intex
  • Inhoud: 25 kg
  • Geschikt voor: Zandfilterinstallaties
  • Artikelnummer: 29058

Recensie: Intex Filterglas

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief