Intex Challenger K2 opblaasbare kano

Alleen online
139,99
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Intex Challenger K2 opblaasbare kano

De Challenger K2 is een opblaasbare kano van Intex waarin twee personen kunnen plaatsnemen. Deze opblaasbare kano is geschikt voor gebruik op rustigere wateren zoals een meer of een rustige rivier. Het gestroomlijnde design van de kano zorgt ook nog eens voor gemakkelijk peddelen.

Overal aan gedacht

Bij de ontwikkeling van de Challenger K2 is overal aan gedacht. Zo is er zowel aan de voor- als de achterzijde een touw aanwezig waarmee de boot aan de kant kan worden getrokken. Onder het voorste deel van de kano is voldoende ruimte aanwezig voor uw benen. Daar bovenop is een net geplaatst waaronder wat bagage kan worden meegenomen. De twee zitplaatsen worden gevormd door opblaasbare zitjes met een eveneens opblaasbare rugleuning. De zitjes zijn verstelbaar.

Veiligheid

Om de zichtbaarheid op het water te verbeteren is gekozen voor deze opvallende prints. De kano ligt heel stabiel in het water door de opblaasbare bodem die is uitgevoerd met een I-Beam constructie. De verwijderbare skeg helpt daar ook nog een handje bij. De Challenger K2 is TÜV goedgekeurd en heeft een maximaal draagvermogen van 160 kg.

Specificaties: Intex Challenger K2 opblaasbare kano

  • Naam: Challenger K2 opblaasbare kano
  • PLU: 1140571
  • Merk: Intex
  • Maximaal draagvermogen: 160 kg
  • Afmetingen opgeblazen: 351 x 76 x 38 cm (l x b x h)
  • Gewicht: ± 17,9 kg
  • Aantal zitplaatsen: 2
  • Voldoet aan: ISO 6185-1
  • Inclusief: Peddels en pomp

Recensie: Intex Challenger K2 opblaasbare kano

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief