-40%

  • Interline zonnecollector
  • Interline zonnecollector 2
Interline zonnecollector

Interline Zonnecollector

Alleen online

99,99

59,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen, m.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Interline Zonnecollector

Een goedkope en milieuvriendelijke oplossing om uw zwembad te verwarmen. Met de Interline zonnecollector kan het water tot 4°C per dag opgewarmd worden. Zo kan men ook in het voor- en najaar genieten van de juiste temperatuur water.

Automatisch

Wanneer de zon schijnt, wordt het water automatisch opgewarmd. Voor de Interline zonnecollector is een externe pomp met minimaal 2 m³/u nodig.

Kant en klaar

De set wordt kant en klaar geleverd en heeft alle benodigde onderdelen. In 30 minuten kan het systeem aan het opzet zwembad geïnstalleerd worden.

Specificaties: Interline Zonnecollector

  • Naam: Zonnecollector
  • PLU: 1163907
  • Merk: Interline
  • Aansluitspanning: N.v.t.
  • Lengte: 360 cm
  • Breedte: 36 cm
  • Artikelnummer: 53139050

Recensie: Interline Zonnecollector

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief