Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Interline Zomerafdekking zwembad

Op voorraad

41,95

35,95

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Interline Zomerafdekking zwembad

De Zomerafdekking van Interline is een blauw gekleurde afdekking die een isolerende werking heeft. Het zeil is geschikt voor gebruik bij zowel inbouw- als opzetzwembaden en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Deze noppenfolie is gemaakt van UV-bestendig materiaal en heeft een dikte van 180 micron. Gebruik van deze zomerafdekking is erg eenvoudig; het zeil blijft namelijk drijven op het water.

Specificaties: Interline Zomerafdekking zwembad

  • Naam: Zomerafdekking zwembad
  • PLU: 1196030C
  • Merk: Interline
  • Afmeting : Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Materiaal: 180 micron noppenfolie
  • Bijzonderheden: Dit product wordt rechtstreeks door de leverancier geleverd
    De leverancier neemt contact met u op voor de levering
  • Maat: Ovaal 610 x 360 Rond 360 Rond 460

Recensie: Interline Zomerafdekking zwembad

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief