Interline Zomerafdekking Bali - Lariks - Spruce zwembad

Op voorraad

124,95

104,95

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Interline Zomerafdekking Bali - Lariks - Spruce zwembad

De Interline Zomerafdekking is een noppenfolie die speciaal ontwikkeld is voor een aantal Interline zwembaden. Deze afdekking hoeft dan ook niet meer op maat te worden gemaakt.

Isolerend

Deze zomerafdekking is een afdekking die is gemaakt van noppenfolie en die blijft drijven op het water. De zomerafdekking heeft een goede isolerende werking en is van blauw, UV-bestendig materiaal gemaakt.

Geschikt voor verschillende Interline zwembaden

Dit product is door Interline ontwikkeld, speciaal voor een aantal van hun zwembaden. Het gaat dan om de Interline Bali, de Interline Lariks en de Interline Spruce. De folie is helemaal op maat gemaakt en netjes afgewerkt.

Specificaties: Interline Zomerafdekking Bali - Lariks - Spruce zwembad

  • Naam: Zomerafdekking Bali - Lariks - Spruce zwembad
  • PLU: 1196045C
  • Merk: Interline
  • Afmeting : Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Geschikt voor: Interline Bali - Lariks - Spruce zwembaden
  • Materiaal: 400 micron noppenfolie
  • Bijzonderheden: Dit product wordt rechtstreeks door de leverancier geleverd
    De leverancier neemt contact met u op voor de levering
  • Maat: Ovaal 640 x 400 Ovaal 840 x 490 Rond 440 Rond 530 Rond 650

Recensie: Interline Zomerafdekking Bali - Lariks - Spruce zwembad

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief